دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

امیر قطر: برای حفظ حاکمیت خود مقابل تجاوز اسرائیل اقدامات لازم را انجام می‌دهیم

امیر قطر: برای حفظ حاکمیت خود مقابل تجاوز اسرائیل اقدامات لازم را انجام می‌دهیم تمیم بن حمد آل ثانی در تماس تلفنی که از سلطان عمان دریافت کرد بر حق قطر برای محافظت از حاکمیت خود تاکید نموده و گفت که قطر همه اقدامات لازم را برای دفاع و محافظت از خود و حاکمیتش مقابل تجاوز آشکار اسرائیل انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوان امیری قطر اعلام کرد که تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر امروز تماسی تلفنی از هیثم بن طارق آل سعید، سلطان عمان دریافت کرد که در آن بر همبستگی عمان با قطر و محکومیت شدید حمله آشکار اسرائیل که مقر مسکونی تعدادی از رهبران حماس را هدف قرار داد، تاکید شد.

در بیانیه دیوان امیری قطر آمده است که سلطان عمان تاکید کرد، این یک اقدام جنایتکارانه، نقض آشکار همه قوانین و هنجارهای بین‌المللی و تهدیدی برای امنیت قطر و کل کشورهای منطقه است.

بر اساس این بیانیه، هیثم بن طارق همچنین بر مخالفت قاطع عمان با هرگونه حمله‌ای که امنیت و ثبات قطر و کل منطقه را تضعیف کند، تاکید و اعلام کرد که پادشاهی عمان در کنار دولت قطر برای انجام اقدامات لازم جهت محافظت از امنیت و حفظ حاکمیت خود ایستاده است.

امیر قطر نیز به نوبه خود تاکید کرد که قطر همه اقدامات لازم را برای محافظت از امنیت و حفظ حاکمیت خود در مواجهه با تجاوز آشکار اسرائیل انجام خواهد داد.

پیش از این، وزارت امور خارجه قطر طی بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به محل اقامت سران حماس در دوحه را محکوم کرد.

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ خود اعلام کرد: این تجاوز جنایتکارانه، نقض تمامی قوانین بین‌المللی و تهدیدی خطرناک برای امنیت و سلامت قطری‌ها و ساکنان این کشور به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است: دولت قطر این تجاوز را به شدت محکوم می‌کند و تأکید می‌نماید که با این رفتار بی‌پروا و خصمانه اسرائیل مماشات نخواهد کرد.

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز گفت که دوحه تجاوز به حاکمیت خود را تحمل نمی‌کند و قاطعانه به هر تجاوزی پاسخ خواهد داد.

این مقام قطری گفت یک تیم حقوقی برای انجام اقدامات بازدارنده علیه این حمله تشکیل شده است.

وی تاکید کرد که نتانیاهو یک یاغی بوده و منطقه را به سمت مرحله‌ای غیرقابل برگشت سوق می‌دهد. قطر قبل از حمله اطلاعی از آن نداشت و 10 دقیقه بعد از انفجارها تماسی از یک مقام آمریکایی با دولت قطر گرفته شد./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل قطر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار